Waar wonen tijdens een verbouwing?

Een verbouwing kan hectisch zijn en in sommige gevallen is jouw huis dan niet meer bewoonbaar, je moet opzoek naar een tijdelijke plek waar jij met je gezin rustig kan leven. Om toch met energie naar je werk te gaan. Daarom geven we in dit artikel tips om een rustig onderkomen te vinden, het zal misschien wat extra kosten daarom geven we meer opties voor een goede keuze.

 

Vakantieparken

Kijk wat er te regelen valt bij verschillende vakantieparken, deze zitten lang niet altijd vol en zeker in de winter moet er plek over zijn. Misschien dat je een lange periode kan afspreken voor een lagere prijs. Deze optie geeft voor sommige misschien te veel rust, want je bent wel elke dag tussen de vakantiegangers.

 

Tuin

Sommige mensen kiezen ervoor om goed overzicht te houden op de verbouwing en gaan in de tuin wonen. Er zijn op internet veel mogelijkheden voor het vinden van een unit of een soort bouwkeet waarin je kunt gaan wonen. Andere mensen kiezen ervoor om hen caravan uit de stalling te halen, met kinderen zou ik dit absoluut afraden.

 

Vraag een makelaar

Vaak hebben makelaars woningen in de aanbieding die ze ter beschikking stellen voor tijdelijke verhuur. Doe dit wel ruim van tevoren zij hebben er zicht op wat over een paar maanden vrij komt en kunnen het dan voor je open houden. Kijk ook bij dezeĀ verhuurmakelaar uit Utrecht, deze helpt mensen hen woning tijdelijk te verhuren en zijn constant opzoek naar huurders.

 

Vraag je eigen netwerk

Kijk om je heen, vertel aan je eigen kringen wat je situatie is en wat er nodig is. Misschien gaat een kennis van je wel een lange tijd op vakantie, of je ziet in de buurt een woning leeg, te huur of te koop staan. Vraag dan naar de mogelijkheden. Op Verbouwkosten.com kun je alle kostensoorten bekijken omdat de meeste mensen soms verbaasd zijn wat er allemaal betaald moet worden voordat ze een schep in de grond gezet hebben.