Het verhaal van een unieke meubel winkel

Gusj is een nieuw merk op het gebied van unieke items in meubels en woonaccessoires. De missie van Gusj is het aanbieden van unieke items en zelfontworpen meubels en woonaccessoires voor een unieke inrichting. Zo werkt Gusj voornamelijk met gerecycled hout: een materiaalsoort die verre van perfect is, maar juist vele imperfecties bevat. Door gerecycled hout in de meubels te verwerken, koop je bij Gusj dan ook geen krasvrije meubels zonder enige achtergrond, maar koop je een uniek verhaal om jouw inrichting mee te verrijken.

 

Gusj is opgericht door Joop van de Ven, een gespecialiseerde vakman die al jaren in de branche van meubels en woonaccessoires actief is. De meubels die Joop van de Ven podium wil geven door middel van zijn nieuwe merk Gusj, zijn stuk voor stuk meubels die hij tijdens zijn vele reizen tegen is gekomen. Dit zijn geen meubels die in een designer showroom te vinden zijn en direct van de lopende band af komen, maar betreffen meubels met een unieke achtergrond en een uniek verhaal. Zo vertelt ieder meubel en iedere woonaccessoire van Gusj iets over zijn afkomst, achtergrond en achtliggende cultuur. En dit is nu net wat Gusj zo uniek maakt.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar Gusj? Bekijk dan snel de website voor de catalogus van Gusj of neem een kijkje in de showroom, die op 3 november 2014 geopend wordt in Mol (Belgiƫ). Door je op de website van Gusj aan te melden voor deze opening en de openingsweek die hierop volgt, weet je zeker dat je hierbij aanwezig kan zijn en kennis kan maken met de unieke sfeer van Gusj.